
Gården, IKKE Herregården
Min fars notater:
Det daglige arbejde (7 dage) startede kl 4.30, med at gøre rent i kohuset, give mad til grise, kalve m.v. Når kl var 7 gik alle ind til morgenmad, der bestod af havregrød med mælk, hjemmebagt brød, med fedt og margarine samt div. pålæg.
Køerne blev trukket på græs inden morgenmaden.
Kl 8 gik alle ud i marken med heste og redskaber, kl 12-14 middag - hvile og kaffe. Kl 16 trækkes køerne hjem og får vand, skal malkes og fodres af. Kl 18-18.30 aftensmad og kl 21 aftenskaffe.
Søndag var altid kirkedag og søndagsskole for børnene i byen.
Sejstrupgaard var et dybt religiøst hjem, hvilket Fræer kirke kan bevidne med sin kirkekrone.
Fræer Kirke i Skørping og Fræer https://www.skoerping-fraer.dk/page/407/fr%C3%A6er-kirke
Altertavlen samt en stor del af det øvrige inventar er skænket af sognebørn
Adresse: Kirkevej 3, Fræer, 9520 Skørping